Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Polycarbonaat deksel

Bent u opzoek naar een goede deksel voor uw hottub? Deze polycarbonaat hottub deksel is speciaal ontwikkeld voor de hottubs in ons assortiment. We bieden de deksel aan voor ieder model hottub binnen ons assortiment. De deksel is gemaakt van polycarbonaat en zorgt voor een uitstekende afdekking van iedere hottub. De deksel is doorzichtig waardoor u altijd de inhoud van de hottub kunt bekijken. Daarnaast is de deksel voorzien van een dikke rubberen rand die ervoor zorgt dat de deksel naadloos aansluit op uw hottub.Beschikbaarheid: In voorraad

€ 299,00
€ 299,00

* Vereiste velden

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

De polycarbonaat deksel is speciaal ontwikkeld voor de Easy Hottubs en aluminium hottubs. De doorzichtige deksel is een welkome aanvulling aan uw hottub. De deksel is voorzien van een dikke rubberen rand die er voor zorgt dat de deksel naadloos aansluit op de kunststof hottub kuip. Doordat de deksel is gemaakt van polycarbonaat is heteen zeer goede isolator. Hierdoor stookt u minder hout tijdens het opwarmen.

Op de deksel zijn handvatten bevestigd, daardoor wordt het plaatsen of verwijderen van de deksel u zeer gemakkelijk gemaakt. Aan de onderkant van de deksel bevindt zich, afhankelijk van de grootte van de deksel, één of meerdere aluminium geleiders met aan het uiteinde een afgeronde hoek. Doordat deze balken zijn bevestigd is de deksel steviger en valt de deksel, indien hij goed ligt, met de balken in de hottub.

Een absolute aanrader als u wilt besparen op de stookkosten en onderhoudkosten!

Bij deze deksel worden de benodigde bevestigingshaken en bevestigingspinnen geleverd.

Reviews

Handige dekselRecensie door De Koning
Beoordeling
Het viel ons toch tegen hoeveel insecten en andere blaadjes etc. er in het water terecht kwamen als de hottub niet in gebruik was. Even gebeld met EasyTubs.nl en die adviseerde ons de polycarbonaat deksel, welke ook nog op voorraad was. Dezelfde week gehaald. Met de spanhaken kunnen we de deksel gemakkelijk plaatsen.

Bedankt voor jullie advies! (Geplaatst op 21-09-2016)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Polycarbonaat deksel

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.