Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Interne kachel 30kW

De interne kachel 30 kW is een gebruiksvriendelijk interne hottub kachel. Door de 5 verticale buizen die door de kachel lopen wordt het water extra snel opgewarmd. De kachel is gemaakt van 3mm dik aluminium. Dit materiaal heeft een lange levensduur. Een kachel waar u geen spijt van krijgt.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 449,00
€ 449,00

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

Interne kachel 30 kW

De interne kachel 30 kW verwarmt uw hottub snel en efficiënt. Binnen ongeveer anderhalf uur is het water in uw hottub op een aangename temperatuur. Deze bijzonder snelle tijd is haalbaar vanwege de vijf doorvoerbuizen welke door het midden van de kachel heen lopen. Het water wat hier doorheen stroomt komt in aanraking met het warmste deel van de kachel. Dit zorgt voor een snelle verwarming van het water. De vijf doorvoerbuizen zijn uniek bij deze hottub kachel en zal u niet snel in andere modellen kachels vinden.

Materiaal
De kwaliteit van de producten staat bovenaan bij EasyTubs. Deze hottub kachel is dan ook niet zonder reden vervaardigd uit drie millimeter dik aluminium. Dit materiaal heeft een uitstekende levensduur en een goede warmte geleiding. Dit materiaal wordt ook veel gebruikt in de scheepsbouw. Alle lasnaden op deze kachel zijn hermetisch getest om u te verzekeren van top kwaliteit.

Gebruik
Het gebruiken van de interne kachel 30 kW is zeer eenvoudig. De kachel moet tijdens het stoken zijn warmte goed kwijt kunnen aan het water in uw hottub. Daarom is het belangrijk dat u eerst de hottub goed vult met water tot 10 centimeter onder de rand van de hottub. U kunt in de kachel gemakkelijk een vuur maken met hout en aanmaakblokjes. U kunt het vuur controleren door de luchttoevoer te regelen met de deksel. Om het opgewarmde water gemakkelijk te verspreiden kunt het beste een peddel aanschaffen. Door regelmatig met de peddel het water te verplaatsen in de hottub kan de opgewerkte warmte sneller verspreid worden. Zodra u klaar bent met het stoken van de hottub kachel kunt u de deksel volledig over kachel plaatsen zodat het vuur geen lucht toevoer meer heeft.

Veiligheid
Bij u hottub is het belangrijk om rekening te houden met veiligheid. De zitplekken in de hottub worden door middel van een houten hek afgescheiden van de interne kachel. Hierdoor worden aanrakingen voorkomen. De kachelpijp die bevestigd is aan de kachel zal ook zeer heet worden. Aanrakingen hiermee kunnen brandwonden veroorzaken. Hierom raden wij u aan een hittebeschermer aan te schaffen die u over de kachelbuizen heen kunt doen. Hierdoor wordt aanraking met de kachelbuizen voorkomen.

In een normale woonwijk raden wij u aan een vonkenvanger te kopen. Dit is een aluminium kap die u op het uit einde van de kachelpijp bevestigd. Met deze accessoire kunnen er geen vonken vrijkomen uit de kachelpijp. Om rook bij de buren te voorkomen kunt u een extra meter kachelpijp aanschaffen.

Bij deze hottub kachel krijgt u twee meter kachelpijp met een roestvrijstalen kap.

Details:

 • Maten: 750 x 300 x 805 mm
 • Gewicht: 23 kg
 • Hoge kwaliteit MIG-lassen
 • Hermetisch geteste lasnaden
 • Inclusief: Kachelpijp (2m) en roestvrijstalenkap

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Hoogte (in cm) 81
Breedte (in cm) 34
Diepte (in cm) 80
Materiaal Hoogwaardig zee-aluminium
Kachelsterkte 30 kW
Inbegrepen bij aankoop Kachel + schoorsteen

Reviews

Perfect kacheltjeRecensie door M. Bloemen
Beoordeling
Mooie kachel gekocht voor mijn eigen gemaakte hottub. Goede service en uitstekende kwaliteit kachel! (Geplaatst op 27-10-2016)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Interne kachel 30kW

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.