Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Kunststof Hottub Kuip 1000L

Een stijlvolle ronde hottub kuip waarin u plaats kunt nemen met vijf tot zes personen. De kuip is gemaakt van glasvezelversterkt kunststof en heeft standaard een lichtgrijze kleur. In deze kuip kunt u perfect plaats nemen met vijf personen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 799,00
€ 799,00

* Vereiste velden

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

Deze traditionele ronde hottub kuip 1000 liter is bestemd om zelf een complete hottub van te maken. Door een houten afwerking om de hottub te bouwen heeft u al snel een prachtige complete hottub.

Materiaal
De 1000 liter kuip is gemaakt uit verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof welke zijn afgewerkt met drie verschillende coatings om de kuip optimaal te kunnen beschermen.

De MAXGUARD SW gelcoat is aan de binnenkant van de kuip aangebracht. Deze gelcoat zorgt ervoor dat er geen barsten en verschillende aanslagen van onder andere chloor en water in de kuip komen. De verschillende filters en pigmenten, gebruikt in deze gelcoat, zorgen voor een optimaal mogelijke UV-bestendigheid en glansbehoud van de kuip. Door deze coating aan te brengen is het ook mogelijk om de kuip in verschillende kleuren te bestellen.

Onder deze MAXGUARD SW gelcoat is de AME VPRO barrier coat aangebracht die er voor zorgt dat de werking van de gelcoat zo goed mogelijk is, Deze coat zorgt er voor dat de MAXGUARD SW optimaal benut kan worden. Door deze coating zijn namelijk de bescherming en glans van de kuip zeer goed. Daarnaast zorgt de AME VPRO barrier coat ervoor dat de kuip zijn integriteit en flexibiliteit behoud.

De buitenzijde van de kuip wordt voorzien van de ENGUARD topcoat. Deze coating wordt aan de onderkant van de kuip aangebracht om zo de kuip tegen verschillende schadelijke stoffen uit bijvoorbeeld de grond te beschermen.

Deze 1000 liter kuip, bestaande uit glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende hoogwaardige coatings, is zeer sterk en gaat hierdoor jaren mee. Door het gebruik van deze materialen en verschillende coatings schaft u bij ons een zeer stevige kuip voor uw hottub aan die jarenlang mee gaat en ook zeer gemakkelijk schoon te maken is door zijn gladde oppervlakte.

Inbouw
De 1000 liter hottub kuip is zeer geschikt om in de grond te plaatsen. Wij raden dan wel aan om deze kuip te isoleren. De kuip dient geïsoleerd te worden bij inbouwen van de hottub kuip, omdat u anders de grond om de kuip heen ook verwarmd, het water in de kuip zal dan vrij snel zijn warmte verliezen. U kunt ervoor kiezen om een geïsoleerde kuip te bestellen of dit zelf te doen.

Isolatie
Als u het water in de kuip graag voor een langere tijd warm wilt houden dan raden wij het aan om de kuip te isoleren. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de stookkosten omdat de warmte van het water niet via de kuip de hottun kan verlaten. Mocht u de kuip helemaal of gedeeltelijk de grond in willen bouwen dan is het zeker gewenst om de kuip te isoleren omdat de grond om de kuip zeer gemakkelijk warmte opneemt waatdoor het water snel zijn warmte verliest.

Onze kuipen worden geïsoleerd op een milieuvriendelijke en duurzame manier namelijk met uitgehard Polyurethaan. Dit is een twee-componenten-gespoten hard schuim. Zodra deze componenten uit het spuitpistool komen is dit binnen enkele seconden hard. Door deze isolatie te gebruiken zult u minder te hoeven stoken, Polyurethaan geleid namelijk geen warmte en hierdoor zal het water in de hottub zeker langer zijn warmte behouden.

Zelfbouw
Voor degene die zelf graag de handen uit de mouwen wilt steken is deze 1000 liter hottub kuip ideaal. Met deze kuip kunt u namelijk geheel zelf een hot tub bouwen. In deze kuip kunt u gemakkelijk een aantal doorvoerbuizen plaatsen waarop een externe hottub kachel kunt aansluiten. Aan de buitenzijde van de kuip kunt u gemakkelijk met behulp van glasvezelringen een houten of andere afwerking monteren.

Voor meer informatie over zelfbouw kunt u hier kijken.

Kom langs!
Wilt u graag meer informatie over deze mooie 1000 liter kuip kom dan langs in onze showroom in Barneveld. In deze showroom staan verschillende adviseurs voor u klaar die u antwoord kunnen geven op al uw vragen. Daarnaast worden in onze showroom verschillende hottubs en kuipen tentoon gesteld zodat u deze in het echt kunt bekijken en beleven.

Deze kuip wordt standaard geleverd in een lichtgrijze kleur. Voor een andere kleur betaald u een meerprijs.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Aantal liters 1000
Zitplaatsen Tussen 5 en 6 personen
Hoogte (in cm) 107
Lengte (in cm) 175
Breedte (in cm) 175
Breedte zitvlak (in cm) 29
Hoogte rugleuning (in cm) 68
Kuipmateriaal Glasvezelversterkt kunststof

Reviews

IdeaalRecensie door Fam. Roest
Beoordeling
Ik heb een losse kuip besteld omdat ik deze in de grond wou graven. Op aanraden van EasyTubs een pomp er tussen gebouwd zodat de circulatie van het water naar de kachel goed blijft. Heb nu een paar keer in de hottub gezeten en het geheel werkt optimaal. Top product

(Geplaatst op 30-06-2016)
Ideaal voor inbouwenRecensie door Joep Strous
Beoordeling
Ik heb deze kuip helemaal zelf ingebouwd in mijn vlonder en ik ben trots op het resultaat. Ideaal zo'n losse kuip bestellen! (Geplaatst op 19-09-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kunststof Hottub Kuip 1000L

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.