Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Kunststof Hottub Kuip 1100L

Een traditionele hottub kuip van 1100 liter waar een interne kachel in gemonteerd kan worden. In de hottub kuip is een uitsparing is gemaakt zodat de kachel perfect geplaatst kan worden. De hottub kuip biedt plaats aan vier tot vijf personen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 699,00
€ 699,00

* Vereiste velden

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

Wilt u een authentieke hottub bouwen? Deze ronde hottub kuip 1100 liter is gebaseerd op de traditionele hottub. Door zelf een mooie houten afwerking om deze ronde kuip te plaatsen heeft u al snel een originele hottub in elkaar gezet. Door de schuine rugleuning en ruime beenruimte kunt u in deze hottub kuip heerlijk plaats nemen en relaxen.

Materiaal
Uit verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof is deze 1100 liter kuip gemaakt. Over deze verschillende lagen heen zijn nog een aantal kwalitatief goede coatings aangebracht. Dit om de kuip een zo goed mogelijke bescherming mee te geven.

Als oppervlakte afwerking wordt er een coating aangebracht met de naam MAXGUARD SW Gelcoat. Deze coating is aangebracht om ervoor te zorgen dat er geen oneffenheden in de kuip terecht komen. De verschillende stoffen die deze coating bevat zorgen voor een zo goed mogelijke UV-bestendigheid en glansbehoud van deze hottub kuip. Deze coating doet zijn werk zo goed omdat er onder deze coating een andere is aangebracht die de werking van deze coating versterkt. Door de AME VPRO barrier coat aan te brengen zijn de bescherming en de glans die de gelcoat biedt optimaal. Daarnaast zorgt deze coating ook nog voor de integriteit en meegaandheid van deze kuip.

Door het gebruik van deze materialen en verschillende coatings koopt u bij ons een zeer stevige kuip voor uw hottub die jarenlang mee gaat en ook zeer gemakkelijk schoon te maken is door zijn gladde oppervlakte. Door het gebruik van de verschillende hoogwaardige coatings gaat deze kuip zeker zo’n 30 jaar mee! U kunt dus lang genieten van deze 1100 liter hottub kuip.

Zelfbouw
Voor degene die er van houden om zelf wat te klussen is deze kuip ideaal. Door het aanschaffen van deze kuip kunt u zelf gemakkelijk eigenhandig een hottub maken. De interne kachel kunt u gemakkelijk plaatsen in de uitsparing die in deze kuip gemaakt is.

Inbouwen
Deze 1100 liter hottub kuip is zeer geschikt om in te bouwen. U kunt ervoor kiezen om dit gedeeltelijk of helemaal te doen. Wij raden wel aan om bij het ingraven van de kuip, deze te isoleren. Als u dit niet doet zal de grond om de kuip heen ook verwarmen en verliest het water in de kuip dus sneller zijn warmte dan als u dit wel doet. U kunt er bij het ingraven van de kuip voor kiezen om hem zelf te isoleren, maar wij kunnen dit ook voor uw doen.

Kom langs!
Wilt u graag meer informatie over deze kuip, of deze in het echt bekijken? Kom dan langs in de grootste hottub showroom van Nederland. In deze showroom staan ieder moment van de dag gespecialiseerde adviseurs voor u klaar die u kunnen voorzien van uitstekend advies.

Deze kuip wordt standaard geleverd in een lichtgrijze kleur. Voor een andere kleur betaald u een meerprijs.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Aantal liters 1100
Zitplaatsen Tussen 4 en 5 personen
Hoogte (in cm) 107
Lengte (in cm) 175
Breedte (in cm) 175
Breedte zitvlak (in cm) 29
Hoogte rugleuning (in cm) 68
Kuipmateriaal Glasvezelversterkt kunststof

Reviews

ZelfbouwprojectRecensie door Dirk Rieger
Beoordeling
Voor onder onze veranda was ik op zoek naar een hottub kuip. Deze wilde ik zelf gaan inbouwen. Uiteindelijk kwam ik bij EasyTubs terecht en heb ik een 1100 liter kuipje aangeschaft. Hij zit nu ingebouwd in mijn veranda. (Geplaatst op 09-09-2015)

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kunststof Hottub Kuip 1100L

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.