Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Kunststof Hottub Kuip 1700L

Wees de eerste om dit product te waarderen

Deze 1700 liter kuip is zeer uniek binnen ons assortiment. Bij deze kuip is er extra rekening gehouden met het zitcomfort. Dat kunt u zien in de rondingen die terug te vinden zijn in de zitting. Hierdoor staat de zitting naar het lichaam en zit deze hottub uitstekend. De verschillende verhogingen zorgen voor extra zitplekken en extra instapgemak.


Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.499,00
€ 1.499,00

* Vereiste velden

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

De 1700 liter kuip die u aanschaft bij EasyTubs is zeer uniek. Door zijn ovale vorm en rondingen in de zittingen, die voor een optimaal zitcomfort zorgen, is deze kuip een zeer uitstekende keuze. Deze royale hottub kuip is voorzien van zes tot acht zitplekken, wat resulteert dat u met met een grotere groep in kunt ontspannen.

Zelfbouw
Steekt u graag de handen uit de mouwen en zou u het leuk vinden om uw eigen hottub te maken? Dan is deze hottub kuip zeker iets voor u! Deze kuip kunt u gemakkelijk eigenhandig bewerken tot een zeer stijlvolle hottub met een houten afwerking. In de kuip zelf kunt u gemakkelijk gaten boren om de doorvoerpijpen te monteren. Op de doorvoerpijp kunt u vervolgens gemakkelijk de externe hottub kachel op aan sluiten. Door zelf je eigen hottub te bouwen kunt u deze maken zoals u het graag wenst!

Voor meer informatie over zelfbouw kunt u hier kijken.

Materiaal
De 1700 liter kuip is vervaardigd uit diverse lagen glasvezelversterkt kunststof. Het glasvezelversterkte kunststof wordt afgewerkt met drie verschillende hoogwaardige coatings. De eerste coating die wordt opgebracht is de AME VPRO barrier coat, deze coating zorgt ervoor dat de kuip flexibel wordt en dat dat de MAXGUARD SW gelcoat optimaal tot zijn recht komt. De MAXGUARD SW gelcoat wordt aan de binnenkant van de kuip aangebracht en zorgt naast de kleur van de kuip ook voor de stevigheid. In deze coating zijn verschillende pigmenten en filters zo geoptimaliseerd dat deze het beste weerstand bieden aan verschillende stralingen van de zon en aanslag van water en chloor.
Om de kuip helemaal af te maken is er aan de buitenzijde de ENGUARD topcoat aangebracht. Deze coating is speciaal gemaakt om de kuip te beschermen tegen verschillende schadelijke stoffen die uit de grond kunnen komen.

Door deze verschillende coatings aan te brengen op de glasvezelversterkte kunststof kuip. Is deze 1700 liter kuip zeer stevig en gaat zo’n 30 jaar mee. Dus echt een kuip om jaren in te ontspannen.

Inbouwen
U kunt er voor kiezen om deze hottub kuip in te graven. Dit kunt u gedeeltelijk doen of volledig. Wij raden het aan als u de kuip wilt ingraven om deze dan wel te isoleren. Mocht u dit niet doen dan moet u gegarandeerd meer stoken. De grond om de kuip heen is neemt veel warmte op van de warme hottub kuip, waardoor het water in de kuip zijn warmte ook snel verliest. U kunt er voor kiezen om dit zelf te doen of dit door ons te laten doen.

Onze kuipen worden geïsoleerd op een milieuvriendelijke en duurzame manier namelijk met uitgehard Polyurethaan. Dit is een twee-componenten-gespoten hard schuim. Zodra deze componenten uit het spuitpistool komen is dit binnen enkele seconden hard. Door deze isolatie te gebruiken zult u minder te hoeven stoken, Polyurethaan geleid namelijk geen warmte en hierdoor zal het water in de hottub zeker langer zijn warmte behouden.

Kom lang in onze showroom
Voor meer informatie over deze hottub kuip bent u van harte welkom in onze grote showroom in Barneveld. Deze is vijf dagen in de week geopend en er staan twee gespecialiseerde adviseurs voor u klaar die graag al uw vragen beantwoorden.

Deze kuip wordt standaard geleverd in een lichtgrijze kleur. Voor een andere kleur betaald u een meerprijs.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Aantal liters 1700
Zitplaatsen Tussen 8 en 10 personen
Hoogte (in cm) 107
Lengte (in cm) 199
Breedte (in cm) 240
Breedte zitvlak (in cm) 33
Hoogte rugleuning (in cm) 75
Kuipmateriaal Glasvezelversterkt kunststof

Reviews

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kunststof Hottub Kuip 1700L

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.