Vragen of heeft u advies nodig? Bel ons op: 0342-712032

Kunststof Hottub Kuip 2300L

Wees de eerste om dit product te waarderen

Dit is de grootste hottub kuip binnen ons assortiment met een achthoekige vorm en is de grote versie van de 1600 liter hottub kuip. U kunt hier maar liefst in plaats nemen 12 tot 16 personen.

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.699,00
€ 1.699,00

* Vereiste velden

 

Openingstijden
 • Maandag
  Gesloten
 • Dinsdag
  09:00 - 17:30
 • Woensdag
  09:00 - 16:30
 • Donderdag
  09:00 - 17:30
 • Vrijdag
  09:00 - 17:30
 • Zaterdag
  09:00 - 16:30
 • Zondag
  Gesloten
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.
Advies nodig?
 • Heeft u advies op maat nodig? Bel vijf dagen per week vrijblijvend met onze adviseurs.
 • ------------
 • Telefoon
  0342-712032
 • Telefonisch zijn wij bereikbaar tijdens onze openingstijden.

Product Omschrijving

Details

Wilt u graag met een grotere groep kunnen genieten in een hottub dan is de 2300 liter kuip wel iets voor u, dit is de grootste kuip binnen ons assortiment. In deze kuip is er rekening gehouden met het zitcomfort. Door zijn brede zitvlak en schuinlopende rugleuning kunt u hier uitstekend in genieten. Ook is er in deze kuip rekening gehouden met ruimte voor de voeten zodat u geen last heeft van anderen.

Materiaal
De 2300 liter kuip bestaat uit verschillende lagen glasvezelversterkt kunststof welke zijn afgewerkt met drie verschillende coatings om zo de kuip optimaal te kunnen beschermen.

De MAXUGUARD SW Gelcoat is aan de binnenzijde van de kuip aangebracht en geeft de kuip zijn lichtgrijze, leigrijze of pastelblauwe kleur. Deze coating zorgt ervoor dat de kuip zeer goed wordt beschermt tegen de straling van UV-licht en aanslag van onder andere chloor en water. Daarnaast zorgt deze coating er ook voor dat er geen barsten en scheuren in de kuip komen. Meerdere filters en pigmenten in deze coating zijn zo geoptimaliseerd dat de kuip een zo goed mogelijke UV bestendigheid bied en dat de kuip zijn mooie glans behoudt. Door deze coating is het ook mogelijk om de kuip in andere kleuren te bestellen.

Direct op de kuip onder de gelcoat is een coating aangebracht die er voor zorgt dat de werking van de gelcoat zo goed mogelijk is. Deze twee coatingen versterken elkaar. Door de AME VPRO barrier coat is de bescherming en de glas van kuip zo goed mogelijk. Ook zorgt deze coating er voor dat de kuip zijn integriteit en flexibiliteit behoudt.

De onderkant van de kuip is uitgerust met de ENGUARD topcoat. Deze topcoat wordt aan de onderkant van de kuip aangebracht om een zo goed mogelijke bescherming te bieden tegen verschillende schadelijke stoffen uit de grond.

Deze 2300 liter kuip bestaande uit glasvezelversterkt kunststof en voorzien van verschillende coatings is zeer sterk en gaat hierdoor jaren mee. Door het gebruik van deze verschillende materialen is de kuip ook zeer gemakkelijk schoon te houden door zijn gladde oppervlakte.

Zelfbouw De losse 2300 liter kuip is uitermate geschikt voor als u graag zelf de handen uit de mouwen wilt steken. Bij het aanschaffen van deze kuip kunt u namelijk zelf gemakkelijk een hottub bouwen. In de bodem van de kuip kunt u gemakkelijk een afvoer plaatsen en in de zijkant tules waaraan een externe kachel aangesloten kan worden. Met behulp van een glasvezelring kunt u gemakkelijk een afwerking om de kuip plaatsen van hout of composiet, net wat uw voorkeur heeft. Door deze stappen te volgen maakt u gemakkelijk zelf uw eigen hottub.

Isolatie
Als u het water in de kuip graag voor een langere tijd warm wilt houden of u gaat deze in de grond graven dan raden wij het aan om de kuip te isoleren. Hierdoor bespaart u aanzienlijk op de stookkosten omdat de warmte van het water niet via de kuip de hottun kan verlaten. Mocht u de kuip helemaal of gedeeltelijk de grond in willen bouwen dan is het zeker gewenst om de kuip te isoleren omdat de grond om de kuip zeer gemakkelijk warmte opneemt waatdoor het water snel zijn warmte verliest.

Onze kuipen worden geïsoleerd op een milieuvriendelijke en duurzame manier namelijk met uitgehard Polyurethaan. Dit is een twee-componenten-gespoten hard schuim. Zodra deze componenten uit het spuitpistool komen is dit binnen enkele seconden hard. Door deze isolatie te gebruiken zult u minder te hoeven stoken, Polyurethaan geleid namelijk geen warmte en hierdoor zal het water in de hottub zeker langer zijn warmte behouden.

Kom kijken
Kom langs in onze showroom in Barneveld waar u de 2300 liter in het echt kunt aanschouwen. Ook staan hier gespecialiseerde adviseurs voor u klaar die u kunnen voorzien van een goed advies en al uw vragen kunnen beantwoorden.

Deze kuip wordt standaard geleverd in een lichtgrijze kleur. Voor een andere kleur betaald u een meerprijs.

Aanvullende Informatie

Aanvullende Informatie

Aantal liters 2300
Zitplaatsen Tussen 12 en 16 personen
Hoogte (in cm) 107
Lengte (in cm) 240
Breedte (in cm) 240
Breedte zitvlak (in cm) 24.5
Hoogte rugleuning (in cm) 68
Kuipmateriaal Glasvezelversterkt kunststof

Reviews

Schrijf uw eigen recensie

U recenseert: Kunststof Hottub Kuip 2300L

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Beoordeling

Showroom

Hottub showroom

Wilt u graag dit product bekijken in onze showroom? Dat kan! EasyTubs heeft een showroom in Midden-Nederland met de naam Welvaere. In de showroom van Welvaere staan alle hottub modellen voor u klaar. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de hottubs terwijl u geniet van een lekker bakje koffie. Ook kunt u terecht met al uw vragen over eventuele uitbreidingen op uw hottub. In onze showroom kunt u contant betalen of pinnen. U bent van harte welkom en we zien u tegemoet komen bij EasyTubs!

Adres

Stationsweg 167B
3771 VG Barneveld
(The Netherlands)

Openingstijden

Dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 17:30

Zaterdag
09:00 - 16:30

Zondag en maandag
Gesloten.